Transverse Baby

Hi.. Sp cn edd 8.10.19 kite geng.. ?? Tp bby sy trnsverse.. So myb kna czer.. ? Doc bg 2 weeks lagi.. Klu bby x cephalic, mmg bye2 normal birth.. Doakn utk sy n bby ye.. Ade sp2 kt cn yg ade pnglmn mngdung bby transverse x? Jom share experience.. ??

7 Các câu trả lời

Baby trnsverse tu macam mana ya

5y trước

Sy masa 34w pn sama, bby melintang..tp alhamdulilah skrg ni 39w...bby dh pusing bawah. Bersujud tu lama2 ckit...dn pujuk baby slalu...insyaallah ok tu...💪🙂