Susu yg sesuai utk bby alergi

Salam. Nk tnya susu apa yg sesuai utk baby yg alergi. Smalam pg klinik igt bby kna ruam sbb teruk kt bhgian pipi n kpla rupanya doc ckp alergi. Sy bg susu badan n formula sbb susu bdan sikit n tk cukup utk bby. Buat masa ni bg bby dupro.

2 Các câu trả lời

kalau baby alergi susu lembu,biasanya dokter akan sarankan susu kambing,tapi kalau alergi pada protein hewani dalam susu,biasanya di ganti dengan susu soya

allergic maksudnya allergic apa? allergic susu lembu ke? minta cadangan pada doctor yang cakap baby allergic susu tu untuk tukar kepada susu apa