Transverse Baby

Hi.. Sp cn edd 8.10.19 kite geng.. ?? Tp bby sy trnsverse.. So myb kna czer.. ? Doc bg 2 weeks lagi.. Klu bby x cephalic, mmg bye2 normal birth.. Doakn utk sy n bby ye.. Ade sp2 kt cn yg ade pnglmn mngdung bby transverse x? Jom share experience.. ??

7 Các câu trả lời

Moga dipermudahkan bersalin.saya xde pengalaman,tapi saya ajin nak Google psl pregnancy n dengar pengalaman kawan2.kalau baby transverse,dok Akan buat apoinment n msa tu dok Akan buat sesi scan n Cuba utk pusingkan baby.banyak Kan bersujud.

5y trước

La ni bby beso da.. Da 35w nk msuk 36w.. Brat bby da 2.6kg.. Huhuhu.. Msih wat xcercise sujud tu.. Hrp2 saat2 akhir bby bleh brpusing lagi. Huhuh

same edd kita dan saya pun transverse.. dr kata meh next week kalau x elok lagi nak ceaserr.. haruuuu... saya ingat nak skip next week.. nak g mgu lg satu.. adik saya baby pusing masa 39 weeks .. hope saya pun dpt miracle tu

5y trước

Alhamdulillah.. Bby sy da pusing.. Smlm bru scan smula.. Sy doa kn moga2 bby sis pn akn pusing jgk.. 😊😊😊 Semoga Allah permudahkn urusan kite bersalin nnti.. Heheheh

Due kite sama la.. 8 oct.. baby trnsverse takde pngalamn tp baby songsang ade pngalamn.. doc akn try pusing.. bile tak dpt pusing mmg kne czer.. huhu.. smoga dipermudahkn urusan bersalin nnti.. ☺

Sy edd 18/10.. Scan 33w pn baby tranverse jgk. Nanti 36w doc kata nak scan lg if still sama, kena operate.. Hopefuly baby da pusing time tu..

Semoga dipermudahkan urusan sis bersalin dan baby selamat dan sihat. Aamiin.

Insyallah semua baik² 💕

Baby trnsverse tu macam mana ya

5y trước

Sy masa 34w pn sama, bby melintang..tp alhamdulilah skrg ni 39w...bby dh pusing bawah. Bersujud tu lama2 ckit...dn pujuk baby slalu...insyaallah ok tu...💪🙂