Saje tanye

Hai ibu² smua .. nak tanye kat sni ade x yg pngalamn g scanutk rgk gnder bby 2-3x cmtu tp bby still x bg kjesame 😁. Sy skarang nk msok 28w. Kali ke2 scan tp bby still kurang bg kjesame.. suke beno dok bsile dlm prot ibu dye . Da bsilang kaki patu rapat peha . Puas doc cari² 🤭 Xksa boy or girl sbb ni 2nd pregnncy. Just nk tanye kot ade yg same pnglmn cm sy . 😊

1 Trả lời

Sy. Tiap kali scan..mesti xnmpk. Kaki kepit la, bersilang la.. Tp last2 tnjuk juga 😅

2y trước

Mcm² krenah nye 🤭comel je klau tgk kn krenah bby dlm prot 🥰 .