𝚐𝚒𝚐𝚒 𝚋𝚊𝚋𝚢

𝚑𝚊𝚒 𝚜𝚎𝚖𝚞𝚊 ,𝚜𝚊𝚓𝚊 𝚗𝚊𝚔 𝚝𝚊𝚗𝚢𝚊 𝚕𝚊𝚑...𝚗𝚘𝚛𝚖𝚊𝚕 𝚐𝚒𝚐𝚒 𝚋𝚊𝚋𝚢 𝚝𝚞𝚖𝚋𝚞𝚑 𝚜𝚝𝚊𝚛𝚝 𝚋𝚎𝚛𝚊𝚙𝚊 𝚋𝚞𝚕𝚊𝚗 𝚢𝚊?𝚊𝚗𝚊𝚔𝟸 𝚖𝚘𝚖𝚖𝚢 𝚜𝚎𝚖𝚞𝚊 𝚝𝚞𝚖𝚋𝚞𝚑 𝚐𝚒𝚐𝚒 𝚖𝚊𝚜𝚊 𝚞𝚜𝚒𝚊 𝚋𝚎𝚛𝚊𝚙𝚊?😊

19 Các câu trả lời

anak sy 5bulab tumbuh 2 btang. sblum tumbuh tu dia suka gigit semua bnda mcm gatal gusi. semua di kokaknya😅. puting tu dia suka gigit yg belah blkang yg keras tu.

depends on baby. anak sye 6m dh tumbuh gigi. mak sye cerita sye lahir2 je dh ade gigii, and doctor x bagi cabut. so semua tu ikut perkembangan anak masing2.

Anak saya 9bulan baru nk tumbuh gigi atas.. gigi bawah xnmpk lg.. gigi atas 4 btg bakal tumbuh 🤣 yg ketara skrg baru nmpk 2 btg..

Ank sye 5bulan lbih tmbuh sikit2 smbil than skit gigi dea nk kuar..msuk 6 bulan dkuar dua trus kluar🤣🤣 gigi bwh

7 bulan onwards laaa.. like my baby got his first tooth around 8 months old

1y trước

Kalau gusi anak putih putih tu ciri ciri nak tumbuh gigi dah . Lepastu dia akan suka gigit gigit sebab gatal gusi

anak buah sya lahir ada gigi empat di atas..skrang di 5tahun gigi tu tidak tumbuh" suda

anak saya 3 bln dh tumbuh gigi , sekarang dh 10 bln dh ada 6 btg gigi

Perkembangan setiap anak lain. Anak saya 4 bulan dah tumbuh gigi

baby dh 7month++ tapi belum tumbuh gigi lagi . No worries