𝙲𝚊𝚛𝚊 𝚑𝚒𝚕𝚊𝚗𝚐𝚔𝚊𝚗 𝚜𝚊𝚔𝚒𝚝 𝚝𝚎𝚔𝚊𝚔?

𝙷𝚒 𝚖𝚘𝚖𝚖𝚒𝚎𝚜² 𝚜𝚎𝚖𝚞𝚊 𝚜𝚊𝚢𝚊 𝚗𝚊𝚔 𝚖𝚒𝚗𝚝𝚊𝚔 𝚙𝚎𝚗𝚍𝚊𝚙𝚊𝚝 𝚍𝚊𝚗 𝚌𝚊𝚛𝚊 𝚊𝚝𝚊𝚜𝚒 𝚜𝚊𝚔𝚒𝚝 𝚝𝚎𝚔𝚊𝚔 𝚜𝚊𝚊𝚝 𝚑𝚊𝚖𝚒𝚕 ! 𝙰𝚙𝚊𝚔𝚊𝚑 𝚙𝚎𝚛𝚕𝚞 𝚜𝚊𝚢𝚊 𝚋𝚞𝚊𝚝 𝚢𝚎 𝚞𝚝𝚔 𝚑𝚒𝚕𝚊𝚗𝚐𝚔𝚊𝚗 𝚛𝚊𝚜𝚊 𝚜𝚊𝚔𝚒𝚝 𝚗𝚢𝚊 . 𝚙𝚎𝚛𝚒𝚝 𝚜𝚊𝚊𝚝 𝚝𝚒𝚍𝚘 𝚖𝚊𝚕𝚊𝚖 𝚝𝚎𝚕𝚊𝚗 𝚊𝚒𝚛 𝚕𝚒𝚞𝚛 𝚙𝚘𝚗 𝚜𝚊𝚔𝚒𝚝 😭 𝚝𝚊𝚔 𝚝𝚊𝚑𝚞 𝚋𝚞𝚊𝚝 𝚊𝚙𝚊 𝚍𝚊𝚑 . 𝚝𝚘𝚕𝚘𝚗𝚐 𝚢𝚎 𝚖𝚘𝚖𝚖𝚒𝚎𝚜² 𝚜𝚎𝚖𝚞𝚊 𝚢𝚐 𝚋𝚎𝚛𝚙𝚎𝚐𝚊𝚕𝚊𝚖𝚊𝚗 𝚋𝚎𝚐𝚒𝚗𝚒 . 𝚝𝚎𝚛𝚒𝚖𝚊 𝚔𝚊𝚜𝚒𝚑 😓

makan madu campurkan dgn air putih

dah jumpa doktor tak?

12mo trước

𝚋𝚎𝚕𝚞𝚖 𝚜𝚒𝚜 . 😞