Siapa ingat lagi tahun-tahun ni?

Hi selamat pagi hujung minggu semua🌞 Siapa ingat lagi 3 tahun penting ni ya?😍 Min dulu 'first dating' waktu bertunang nak beli baranh hantaran😆 Semuanya selang sebulan dua je 🤭 Ada tak yang sama dengan min? Jom kongsikan dekat bawah👇😉

Siapa ingat lagi tahun-tahun ni?
729 Các câu trả lời

Kenal dah lama sbb kami sekelas masa sekolah rendah . Jahat pun sama sama tp tak rapat . Sbb banyak geng 😅 lps sekolah dah tak dengar cerita apa . Tetiba dia join geng kami ada mkn2 kt rumah . Masa tu tahun 2019 . Kita relax jala sbb kwn2 kan . Lps tu dia start jarum . Haha . Nk start rapat tu segan gak lah tp mungkin jodoh Allah bagi alhamdulillah . First date hujung tahun 2019 . Bertunang bulan 2 tahun 2020 . Berkahwin bulan 12 tahun 2020 jgk . Hebat perancangan Allah . Tak lama mana kenai rapat terus nikah . Sebelum ni hampir 7 tahun bercinta last sekali kena curang . Cepat betul Allah bagi yg baru yg terbaik terus . Ehh , terpanjang pulak cerita 😬

First Hi : 8th October 2019 [Sunway area] First Text : 9th October 2019 [Office] First Met : 12th October 2019 [Gym] First Met Both Parents : 20th October 2019 Merisik : 10th November 2019 Engagement : 29th December 2019 Solemnization : 11th July 2020 (PENGANTIN PKP) First son : 9th July 2021 (ANAK PKPD) Met through friend which both tengah frustrated. Tagline,”Takde jodoh kawan, ada jodoh kahwin.” 🤣 “From a new CHARACTER to a whole new CHAPTERS”

tunang : January 2020 kahwin : 27 May 2020 kenal semasa tunang je😂 w/pun kahwin dengan org satu kg, tp tak pernah nmpk tk pernah kenal pun.. Dengar ii mak dah trima, sdgkn kita ni msih lg dlm hbgn dgn ex 😅 klau ditolak mak tak restu jgk dgn ex.. Wlaupun sma ii perthnkn hbgn msetu. Sekarang baru fahm ayt nie "kalau dh jodoh dgn si dia, lari kemanapun tetap dia" 😂

kenal dlm fon dlm 2010 lps tu lost contac tp kenal semula dlm tahun 2012 just kenal2 mcm tu.. tahun 2013 start dating.. hihihi tahun 2014 tunang tahun 2015 nikah.. tahun 2020 baru dpt zuriat yang pertama😍. doakan kami berkekalan hingga selamanya...

1st Dating : 2010(ntah la dating ke? kenal as friend je. Jumpa family husband sbb ada kenduri. Terus parents suruh bertunang 😅) Tunang : 2010(6 bulan) Kahwin : 2010(hujung tahun) Betul2 bercinta lepas nikah, Alhamdulillah...dh 11 tahun pun ada dh 4 orang anak(2-di syurga) #TAPSupermom

1st dating akhir 2007 X tunang Nikah 4hb7 2008 X bercinta mna pun dlu. Knal2 gtu je.. Tp msa tu sy nekad.. Klau org betul2 nakkan kite, die akn berani jmp mak ayah.. N mnta izin nk kwin.. So die berani.. Dlm msa 2 minggu lpas jmp mk ayh sy, . Kmi kwin🤭 Sekarang pregnent 33week ank ke-4

FIRST KENAL 🐰24mei2019 FIRST DATE 🐰1november2019 TUNANG 🐰6december2019 NIKAH 🐰28february2020 GET BABY 👶5december2020 alhamdulilah indah dan mudah sgt perjalanan yg allah swt aturkan buad kami ,semoga hubungan ini hubungan yg diberkati hingga syurgaNya amin! ♥

1st dating : 2006 Tunang : 2017 Kahwin : 2017 Kenal bercinta dari zaman sekolah 😅 bukan gatal tapi jodoh. Ni cinta monyet graduate punya taauu..Hahahaha.. sape ni geng cinta zaman sekolah?? 😆 semoga jodoh kita semua berpanjangan hingga ke Jannah.. 🤲🏼

First dating : July 2017 Tunang : 11 July 2020 Kahwin : 27 July 2020 Tarikh tunang, kahwin husband yg tetapkan sebab dia nak sama bulan 7 semua. Nasib baik hari bulan dia tak letak sama. Tarikh first kenal pon dia yg ingat. Kita ingat bulan dgn tahun je 😂

first dating:01/3/2016 nikah 06/3/2017 pregnant 2mnggu 2018 keguguran. 2021 pregnant 31minggu dh anak first alhamdulillah ..doa kan sy dn baby sehat ya..due date sy 24/10/2021.. semoga di permudahkan segala urusan amin..