Komen emoji anda! Jarum mana satu pernah kena dulu?

Selamat pagi hujung minggu semua🌈🥰 Siapa ingat lagi waktu masuk hospital, pernah pakai jarum branula mana satu ya?💉 Siapa ingat lagi cuba komen sikit?👇 Min pernah pakai ni rasanya 💗💙💛

Komen emoji anda! Jarum mana satu pernah kena dulu?
90 Các câu trả lời

Pink dgn hijau😖yg hijau tu dokter cucuk dekat pelipat tangan tu allah sakit nya tu xleh nk ckp😹yg pink pkai smpai tangan bengkak mcm belon leaking je bila masuk ubat😅tpi x sakit

tak ingat.. & kalau kena cucok, sy pandang tpt lain.. seram..🤭

Mcm merah masa kna dengue dulu.. Tpi m bukan.. Haha.. X ingat

masuk wad dlu wana hijau..br2 ni kne drip air wana pink

Rasanya mcm pink ✌️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

💚 dan 💕 kalo tak silap laa.. tapi biasa hijau.

kebanyakkan menghadap yg hijau je😂

ada beza ke semua tu? tak pernah lagi

Xegt warna apa.. Egtkan xde beza 😅

semua pernah masa kne demam denggi