Bila waktu first time mommies tu?

Hi mommies semua🥰 Jom petang-petang ni kita share sikit memori😘 Bila pertama kali mommies pakai makeup ya?💄 Waktu bertunang ke? Waktu kahwin ke? Lepas kahwin?😆 Min umur 22 tahun waktu tunang🤭 Korang?

Bila waktu first time mommies tu?
82 Các câu trả lời

betul2 full make up umur 27.. join Mary Kay.. haha, siap dipanggil jd MUA utk model shooting utk butik. Lepas tu umur berapa ntah, tak guna lg make up sngt just lipstik & foundation je. pandemik dtg, langsung tak make up. 😂 Time hamil ni je pakai natural lip balmhome made, kwn buat sbb bibir kering sngt

bawah 17 thun lgi ..smpai slh produk dlu, breakout muka .. skrg syukurlah skg dah dpat bezakan produk bgus dan x bgus hehehehe

betul2 mekap masa nk tunang..sblm tu just pakai eyeliner n lipstick je klw Ada majlis pape..utk harian xde mekap2 dah..huhu

tadika dh penah pakai utk hari anugerah. kalau rutin tu time kt u, nk keluar jln2 weeken baru pakai

kecik2 dah suka makeup. tp makeup betul2 mcm org kahwin tu time dpt kerja Airasia umur 21 thn.

masa tunang umur 21 msa nikah dan khwin umur 22.. dan xpkai dh.. xminat😜😜

tak ingat sgt. on-off jer. yg pasti 2005 start keje make up la ala kadar :)

lepas kahwin , sbb suamii nak tngok ygg ori lepas tuu make laa lepas khwin

25....tu pun sbb mjlis nikah...xminat make up...jnis simple jee😊

waktu btunang da bkwin..umur 28thn..tu 1st n last sbb xsuka make up