Siapa ingat lagi semua ni?

Hi selamat pagi hujung minggu semua kesayangan min🌼 Ada geng yang lahir tahun 80-an dan 90-an tak sini ya?👋 Cuba komen sikit korang geng mana satu waktu tahun tu😆

Siapa ingat lagi semua ni?
62 Các câu trả lời

Geng 90-an yang mesti nak main padankan baju di patung tu. Balik sekolah mesti curi-curi beli tora tu, sebab umi tak bagi makan jajan. Komik anak-anak sidek hiburan cuti sekolah sampai lunyai pahtu tiap kali sukan mesti nak tengok dorang. And last, walkman lejen. Walaupun tak pernah miliknya sendiri, yes I know how precious this thing. 😍

S͢e͢m͢u͢a͢ t͢u͢ h͢u͢h͢u͢..B͢e͢s͢t͢ i͢g͢t͢ z͢a͢m͢a͢n͢ b͢u͢d͢a͢k͢2 d͢u͢l͢u͢..B͢e͢s͢t͢ k͢a͢l͢a͢u͢ d͢p͢t͢ u͢n͢d͢u͢rk͢a͢n͢ m͢s͢ b͢a͢l͢i͢k͢..I͢n͢d͢a͢h͢n͢y͢a͢ s͢a͢a͢t͢ e͢2😅

A- sbb kami semua adik beradik girl B- iklan tv menarik C- buat kita main badminton n berangan nak mr.shuben mcm Rashid sidek D- Masa dkt dorm asrama time stayup sorang2 study math n sains...exam dpt A..memori sgt...

A...of course sbb kami girl B....iklan sbb kami beli C...mula start suka main 🏸 D...beli kaset BSB, WESTLIFE, B2M time duduk asrama sambil stay up study sains

A,B,C,D ..some of those msh guna smpi skrg hahha

semua sekali...mmg terbaikkk lah

A dan C, masih simpan 😊

semuaaaaa 🥲🥲🥲

ABCD..Kenangan budak2

Semuanya sekali 😜