Baby (PP TYPE 3)

Alhamdullilah 16hb february (36w+4d) lepas mas selamat lahirkan baby girl???.. secara emergency czer...seperti ibu2 tahu mas ada masalah PP TYPE 3 dan dah hampir sebulan berkampung d hospital?sepatutnya mas d jadualkan untuk czer 20hb (37minggu 1 hari) disebabkan malam 15hb tu bleeding byk n contraction mas terpaksa emergency czer petang 16hb...alhamdullilah 5.04 mas selamat lahirkan baby girl 2.77kg..pengalaman yang tak dpt mas lupakan..?..mas doakan ibu2 d luar sana d permudahkan oleh Allah SWT urusan ibu2 semua n baby n ibu sehat wallafiat..??aamiin

Baby (PP TYPE 3)
72 Các câu trả lời

Tq semua😍😍.. mas doakan semuga Allah permudahkan urusan ibu2 semua.. buat ibu2 yang ada masalah mcm mas..jangan takut n risau bawak rehat banyak.. selawat n zikir.. kalau kena rehat kat hospital rehat je.. kat sana ada doktor n nurse akan pantau kita.. .😊

alhamdullilah saya pon ada masalah mcm sis jgk.. tp tak tahu tahap berapa.. scan setakat ni belum ttp jalan lagi... doa kan segala urusan saya d permudahkan..

4y trước

Placenta previa tahap 3. Placenta di bawah nak tutup laluan kluar bayi.

Tahniah sis. Sy 2 mnggu lepas detect PP type 4. Skrg PP type 3. Dah dapat date czer (11/03). Dah 12 hari berkampung kt hospital ni. Doakan sy juga ya

4y trước

Aamiin. Terima kasih 😊 . Semoga sis pun di permudahkan juga ya

Wah.. tahniah puan.. sy pun PP tp check up kat kk doc x tau type berapa.. mg dpn kn refer ospital utk pakar check n scan.. risau jugak..

alhamdulillah tahniah sis,nebes plk sy pun PP type 3,skrg dh warded 34week...stay ward sapai 37 week n czer..mga dpmudhkn sgalanya aamiin

Yeay.. Tahniah sis. Sama mcm baby saya la, baby PP type 3.. Hehe. Baby saya dah nak masuk 6bulan dah, alhamdulillah sihat je ☺

Aaamiinnn3 yaa rabbal alaminn. TQ atas doanya. Moga segala kebaikan doa2 tu berbalik kepada sis jugak. Aaamiinnn😘

Wowww...tahniah mommies😍 ..sama birthday dgn ank sye... Girl jugak skarang dh dua tahun....

Anak kita sebaya.. sama lah 16/2/2020 @5.40 pagi berat 2.95kg je.. tahniah awakkk 😘😘

Tahniah sis..36w 4d dikira pramatang atau tak? Saya 36w 2d berdebar2 pulak rasa

3y trước

36w dikira pramatang.. anak sulong sy 36w3d.. ketuban leaking kne induce.. 2.4kg 10hri kne ddk wad pkai oksigen+kuning.. ahahhaha alhamdulillah skrg da 3 thn..