Baby (PP TYPE 3)

Alhamdullilah 16hb february (36w+4d) lepas mas selamat lahirkan baby girl???.. secara emergency czer...seperti ibu2 tahu mas ada masalah PP TYPE 3 dan dah hampir sebulan berkampung d hospital?sepatutnya mas d jadualkan untuk czer 20hb (37minggu 1 hari) disebabkan malam 15hb tu bleeding byk n contraction mas terpaksa emergency czer petang 16hb...alhamdullilah 5.04 mas selamat lahirkan baby girl 2.77kg..pengalaman yang tak dpt mas lupakan..?..mas doakan ibu2 d luar sana d permudahkan oleh Allah SWT urusan ibu2 semua n baby n ibu sehat wallafiat..??aamiin

Baby (PP TYPE 3)
72 Các câu trả lời

Kita sama..16/2 gak..brt bby kita pun sama🤩tp bby boy la.. #37week day2

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻. Selamat berpantang sis 🤗

Alhamdulillah, Tahniah ya sis. Maaf bertanya, PpType 3 tu ape ya?

4y trước

Placenta previa. Uri dekat bawah

Alhamdulillah.. Tahniah... Comelnyaa bby.. Bulat pipi😍

Maaf tanya PP tu apa ye? Sy first pregnancy, x pham sgat 😁

4y trước

Ohh..terima kasih sis 😁

Ameen Allahumma ameen ..mashaAllah comelnya baby 😊

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Selamat berpantang..

tahniah ibu...smoga sy dpt girl jg mcm ibu nanti

aamiin.. tahniah.. tp nk tanye gak.. PP tu ape?

Alhamdulillah, tahniah n selamat berpantang