PP type 3

Hari ni hari kedua di ospital.. terpaksa berkampung selama sebulan.. menunggu 38w utk cezer.. skrg 34w.. warded sbb PP type 3.. hakak terpaksa la redho demi keselamatan ibu dan anak.. huhu

PP type 3
21 Các câu trả lời

puan rehat jgn stress2 tw . in shaa Allah kalau ada rzki puan utk bersalin normal lepas bedrest ni ke an. siapa tahu??..sy dlu pn pp type 3. bersalin pd 34week..bby prem . asalnye doc suh admit tuk bedrest smpai due date yg d beri..tgk2 next day pg dh suh stnby czer ms tu cuti perayaan dia tkut bleeding sbb doc pakar pmpn yg jg sy tu dia brcuti pnjng. . jd suh sign tuk czer..dhla bila dgr nk czer .bila stress perut jd mengeras je😅..maka kena la czer.sempat amik dexa 1 kali je .lepas tu dh kena stnby tuk operate ...ada yg dpt bedrest smpai 38week sbb pp type 4.. alhamdulillah lepas bedrest 2bulan stay hsptl..dia dpt bersalin normal... xpe doa yg baik2 ea..in shaa Allah yg baik2 shj akn berlaku nanti..aamiin

Saye dulu pp type 2..2 bulan di hospital..baby saye lahir normal 37weeks..2 hari sebelum tarikh czer..don't worry mommy..berjuang smpai akhir tau..mommy kuat untuk baby❤️

4y trước

Haah sujud smpai lenguh 😂 turun katil just utk mandi solat ambik air je..betul2 bedrest 2 bulan..

Saya PP type 1. .rabu depan jumpa pakar kat hospital. Sebab kk terus refer hospital bila dpt tahu uri kt bawah checkup minggu lepas. Minta2 tak kena warded. 😔

Allahu.. Enjoy moment rht2 berdua dgn bby ye puan.. Moga dipermudhkn semua smpai lahir bby nny

smoga tabahh dan kuat ya.. inshaaAllah berhasil. aamiin.. smoga semuanya dipermudahkan..

semoga dipermudahkan segala urusan dan semoga ibu serta bayi sihat2 hendaknya

samalah ngan Saya... pp type 3.. dok spital sampai 17/11.... bertabahlah hati

msti jiwa kacaukan dk hspital lama2, ibu rehat cukup untuk ank dlm kndungan

smoga d permudakan .. IBU Dan baby selamat .. and selamat berpantang😊

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻