Baby (PP TYPE 3)

Alhamdullilah 16hb february (36w+4d) lepas mas selamat lahirkan baby girl???.. secara emergency czer...seperti ibu2 tahu mas ada masalah PP TYPE 3 dan dah hampir sebulan berkampung d hospital?sepatutnya mas d jadualkan untuk czer 20hb (37minggu 1 hari) disebabkan malam 15hb tu bleeding byk n contraction mas terpaksa emergency czer petang 16hb...alhamdullilah 5.04 mas selamat lahirkan baby girl 2.77kg..pengalaman yang tak dpt mas lupakan..?..mas doakan ibu2 d luar sana d permudahkan oleh Allah SWT urusan ibu2 semua n baby n ibu sehat wallafiat..??aamiin

Baby (PP TYPE 3)
72 Các câu trả lời

Tahniah sis..36w 4d dikira pramatang atau tak? Saya 36w 2d berdebar2 pulak rasa

3y trước

36w dikira pramatang.. anak sulong sy 36w3d.. ketuban leaking kne induce.. 2.4kg 10hri kne ddk wad pkai oksigen+kuning.. ahahhaha alhamdulillah skrg da 3 thn..