Dah dekat Due ?

Hi Mommy² ..Sya Skrg Dah nak mAsuk 38mggu.Tunggu jer bila² masa nak bersalin ? Org Sekeliling Sllu tnya "Knpa Kau Masih lg aktif?jalan sana jalan sini,macam Org X mngandung ? "Dah nak dekat bersalin kan?".tp Mommy²,nurse tnya Knpa kaki tak bengkak.Ada Org bgthu,tak smstinya smua mommy² pregnt smua Nak kaki bengkak.Betul ke? Btw,Doa kan Saya selamat Bersalin ye ?? dap dup dap dup. #FirstBabby #MommyDaddyToBe

32 Các câu trả lời

Saya pun dh 38minggu 4hari.. masih aktif dpt bawak motor lagi, org cakap kuat berjalan bagus.. memudahkan bersalin nanti 😬