Dah dekat Due ?

Hi Mommy² ..Sya Skrg Dah nak mAsuk 38mggu.Tunggu jer bila² masa nak bersalin ? Org Sekeliling Sllu tnya "Knpa Kau Masih lg aktif?jalan sana jalan sini,macam Org X mngandung ? "Dah nak dekat bersalin kan?".tp Mommy²,nurse tnya Knpa kaki tak bengkak.Ada Org bgthu,tak smstinya smua mommy² pregnt smua Nak kaki bengkak.Betul ke? Btw,Doa kan Saya selamat Bersalin ye ?? dap dup dap dup. #FirstBabby #MommyDaddyToBe

32 Các câu trả lời

Semiga dipermudahkan segala urusan. Saya pon dah 38 weeks menghitung hari nak bersalin. Excited sebab first baby 😊

sama mcm sy sis, hmpir due da tp kaki lnsng x bngkak mcm ank 1st dlu.. 😅 kalo dlu 5 bulan da bngkak kaki..

Ckp balik kat org tu...jalan byk la bby senang keluar...heheh...semoga dipermudahkan sis

yes. saya kaki tak bengkak juga dan masih lg cantik. hahaha perut dan muka je kembang.

Semoga dipermudahkan segala urusan. Sye preg ank 1st. Xde pon kaki bengkak.. Elok je

bgsnye xbengkak.....ape rahsia tu...ape2 pun moga dimudahkan segala urusan....

Saya pn dah 38 minggu... tgu je bila2 masa... dup2. Juagk bby. First jugak ni

Sya dulu 40minggu..Masih aktif berjalan..nak Tak nak diinduce la jawabnya ..

Saya pun aktif..siap drive hantar anak ke sekolah..kaki x bengkak jgk

Dah larat jalan, apa salahnya😅 Pelik la org dok ngata ni.