Ibu Mengidam Makan Apa?

Jom share sikit gambar makanan apa yang selalu ibu mengidam makan semasa hamil ?

Ibu Mengidam Makan Apa?
330 Các câu trả lời

Ayam percik versi kelantan. Puas dah suami cari tapi tak jumpe2. Harap sebelum bersalin dapat makan. Sampai termimpi2..😆😆

Sy kepingin makan sukun goreng😭😭dari awal hamil smpai lah umur baby 25minggu masi blum dpt merasa sukun goreng😭😭

Tak ngidam pape , Makan untuk keperluan je ni , law mknn tu bole masuk , on la ,,law xleh tpakse mkn bende lain ahhhhhh...

mengidam nk mkn bunga kecik² merah tu .. hahaha tpksaa laki bawa i pegi petik d rmh² org . hahahahahaha kcian

Hehe kalau makanan xmngidam ape2 pun suami pun pelik org lain nak macam2 kite ni pregnant nak shopping je haha😂

5y trước

Semoga dbpermudahkan dan selamat kedua2nya ❤

Manggis . Masa bukan musim pulak tuu 😂 yang lain rasanya lebih kepada nafsu makan bukan ngidam pun 😆😆

Sya teringin nak makan makanan Sabah...😅 like gado²,,butter prawn, dan Berobbo.. Smua ni ada kat sabah..

tadi pagi teringin nasi lemak and sambal sotong kembang, mak masakkan demi anak nya yg teringin sngt nk makn

Tomyam..sblom ngandung xsuka tomyam masa ngandung kalau boleh hari2 kna ada tomyam baru selera nk mkn nasi

mengidam sangat nak makan nasi minyak org kenduri kahwin... tapi masih belum dapat lagi 😅

5y trước

haha sme lah kita.. xde plk org nk kwen kn