Ibu Mengidam Makan Apa?

Jom share sikit gambar makanan apa yang selalu ibu mengidam makan semasa hamil ?

Ibu Mengidam Makan Apa?
330 Các câu trả lời

Menangis teruk giler masa x dpt makan ni time jamuan kat ofis..sudahnya balik order kat foodpanda 😆 sedih bila ingat balik. Alhamdulillah skrg anak dah sebulan lebih lahir. Besar nnt ikut mama yer syg, suka mkn gulai tempoyak ikan patin

Terliur sgt2 nk mkan shellout tp kedainya kt langkawi 😂😂😂,,dh try mkn kt kedai lain di KL tp bila makan tu sambil menangis mata berkaca2 sy pun xtau knp dh cuba tahan rasa dia sebak sgt2 dkt dada smpai tepuk2 dada ,, suami pun bingung dh,,

Saya takde mengidam apa2. Tapi suami saya yang over mengidam nya 😂 Saya pernah pregnant sebelum ni dan gugur. Simptomnya sama suami jugak yang mengidam. Kali ni suami mengidam makan steamboat. Pandai2 la dia p cari sendiri. Senang kan 🤣

Pizza hut and burger pakcik rahmat kat kg saya hihi nasib dua dua murah ...pizza selalu beli yang rm5 pastu makan berdua mmg kenyang + takpayah tunggu gaji .. burger pulak mmg murah ..mkn pun puas sbb tu antara burger pling sdap kt kg huhu

saya org trganu yg duk di perantauan. teringin makan nasi dagang ori, pulut gaul nyor ikan masin, pisang nangka goreng.. bila balik kg dapat makan smua tu rasa nikmatnya.. hmpir menitis air mata😋😅

Skg ni preg .. nak jer makan kulit ayam kfc , nak makan Cheezy wedges & Fries ..🤤tapi tahan jer tak dapat makan sedap ..walaupun kepinginn nak makan ..nak minum yg manis2 jer .. nak yg sedap2 lah

Saya mengidam budu , xpernah makan budu , tiba2 nak makan letak cili api , dengan ikan goreng panas2 .. dah dapat rasa nikmatnya.. sedapnya . hihi . Esok check upt positive .. haha.

Mengidam nk mkan buah je memanjang.. Lagi2 strawberry.. Haa.. Yang tu xdpat lg.. Nak pulak yang dekat cameron.. Haihh.. Tak taulah maknye ke atau anak dalam perut yang teringin.. Haha

sy anak first .. and mengidam nak makan daging bakar tapi daging tu nak hanggit .. hahahaha .. so , terpaksa laa suami buatkan smpai hangit .. and dapat makan smpai puas .. hehehhee

pernah juga mengidam keropok kacang , tengah seronok mkn tiba2 c suami ckp apa y bau tidak menyenangkan ni....adui kacang je pun....ni mesti ank lelaki ni dlm fikiran ku.,,😅😅