Ibu Mengidam Makan Apa?

Jom share sikit gambar makanan apa yang selalu ibu mengidam makan semasa hamil ?

Ibu Mengidam Makan Apa?
330 Các câu trả lời

Nak buah kundang kampung.. Alhamdulillah dpt... Sahabat bg.. Dpt rasa dlm 10 biji 🤤🤤🤤🤤

Sy ngidam mknn yg selalu dmasak d kampung ..nk ketam,last2 beli ketam mentah..masak sendiri d rmh😋..

Tomyam, Jambu Air, Kek Cheese Sushi King, Nasi Lemak Strawberry, Matcha Cheese Cake, Pizza Pasar Malam

Sy xboleh tgok salji dlm peti ais.. Aduhh mleleh air liur, mlm2 penat siksa rasa... Tpi siang2 mkn...

Ari2 nak makan mayonis dgn epal hijau .. Ptong2 epal hijau duk gaul dgn mayonis 😂😂 pelikk dak?

sy nk mkn meggi je.. kikiki mudh dpt.. sush laki xmhu layan xmhu g cri kan.. jgi takak nk meggi je.

Aku suka ngidam makan buah2 an hehehe. Sebab lau bawa mkn nasi langsung takde selera tak tau knpa.

Mengidam pisang lemak manis😁...dan lemon teh..asyik mencari tue aja kalau berjalan ke pekan😅

Nasi kerabu ori Kelantan.. tak dapat2 lagi.. Nak pergi Kelantan jauh sangat.. Sedih.. 😢

OTW ke Kuantan tetiba teringat2 Chestnut/buah berangan. Mujur jumpa kat Muadzam Shah 😆