Ibu Mengidam Makan Apa?

Jom share sikit gambar makanan apa yang selalu ibu mengidam makan semasa hamil ?

Ibu Mengidam Makan Apa?
330 Các câu trả lời

Mcm2.. nmpk org post mknn mst nk mkn 😆. Tp masa awal2 preggy mmg teringin nk mkn rambutan atas pokok 🤭 bila dpt mmg balun habis2 an sampai detect gdm 😂😂.

5y trước

😂😂

kadang tak mengidam sgt pun tapi bila buka fb ig tengok gambar makanan haaa tetiba rasa teringin pulak.. haha, tak tau tuu mengidam ke mengada 🤣

5y trước

Hehehe kan.. Slalu cantu

mengidam mkn lauk yg d msk d rmh majlis kahwin, da la duk ngri org, xda jmptn kawin pun😂 bla blik ngri asal dptla mkn majlis knduri btunang ja😁

Bila prgnt bby girl sayang suke sgt makan seafood lagi2 sotong. Masa prgnt bby boy saya suka makan ayam. Ni pengalaman saya..sekadar berkongsi..😊

First mngidam br ni, nk mkn yongtaufu..siap mimpi² sblum tu🤭..second,ngidam sotong celup tepung rm15 sekor(kecik sgt sotong tu😥)

Skrg mngidam nk mkn ABC tk dpt2 lg ni. Suka makan bnda yg sejuk2. Icecream lah. Suami pn pelik. Dulu tk preggy tkde lak kerap2 nk icecream. 😅

Tom Yam Seafood, Ikan Asam Pedas, Char Kuey Teow, Spaghetti Carbonara, Lamb Chop, Fries McD, Anggur Hitam, Air Ribena, Air Gas.. Mostly Masin & Masam

5y trước

Tu laa.. tp not all the time dpt mkn ni semua.. kdg2 je, mengidam kn.. tp rasa yg amat sangattt nk mkn haha

Ngidam subway !! Hari2 makan subway. Tiap kali balik kerja, akan beli subway. Dlm 14 hari juga la makan. Lepas tu dh kembali normal.. 😆😆

mengidam nak mkn seafood(ketam,udang n sotong) yg mama masak even sy alergik dgn seafood..x sabar nak balik rumah mama hujung tahun ni..

mkn buah yg masam masam cicah dgn garam yg byk 😂😂 craving for sushi but my sister tak bagi mkn buat masa sekarang aduhai 😂