Nk Tahu

Slps gugur bpe lme ye utk boleh mgndung smula

26 Các câu trả lời

sye pun dulu dlm 7bulan bru lekat itupun bru nak guna opk nak cek kesuburan yg betul..kalau tak selama ni guna apps smpai bila tk tahu waktu subur 😅..sbb period tk teratur sejak lps kahwin..

sy pnh keguguran 2017 bln4...ms tu xtau pon hamil sbb period mmg xtentu...alhamdulillah bln10 2017 sy d sah kn hamil..lps gugur tu berpantang dgn elok n jg keshtn..insya Allah...ad rezeki😊

6 bulan.. tpi ikut juga, kalau dh Allah kata rezeki nk dpt ank semula dlm sebulan pun akan terjadi. Saya mengandung semula selepas 8 bulan keguguran. Alhamdulillah skrg pregnant semula

Sy lepas kgguran bulan 2 thun ni(9week xcuci,kluar sdri,pantang 2mggu lebih) ni xsempat period cek upt dh lekat blik.. Alhamdulillah rezeki awl.. Tp mc terasa trauma tu..

Pada pendapat saya..better habiskan pantang 44 hari betul2 bgi rahim betul2 sihat.. Lps tu bru boleh bersama suami n usaha to get pregnat again.

Akak sebulan je kosong lepas gugur..lepas tu dah lekat balik sbb tak cuci pun dia gugur sendiri.pantang pun 2 minggu je

Ikot atas org...tp better prepare kasi badan betul2 ok..makan iron..rahim da kuat baru plan pregnant balik

hi sis, dr suggest 3-6 months..bagi rahim kuat..sy gugur tahun lepas, aft 5 bulan mengandung lagi....

At least bagi gap 3 bulan utk bg rahim sihat & kuat smula. Dlm masa tu, amalkan mkan folic acid 🤗

Doc suggest 3-6 bulan utk rehatkan rahim. Tp sy rehat setahun biar rahim betul2 ready utk hamil lg.