Gugur 2x

Salam ... Maaf ye nk bertanya Dan bercerita ... Pd awal bln 12/19 sy gugur , Dan mngandung smula pada jan2020 (gugur smula), ketika diusia kandungan 5week ... Dan Hari ni sy tergerak Hati nk cek upt semula ... Adakah sy mgndung lagi ?? Serik sebb 2x berturut2 .... Dan Ada ke lps gugur bersambung mengandung kes sprti sy...

Gugur 2x
2 Các câu trả lời

Sis.. pada pndpt sa. Sis cuba utk bed rest sekerap yg boleh. Harap semua baik2 sja sis. Jgn stres. Jaga kesihatan. Klu ada klinik swasta yg terdekat lebih baik sis cek d sna.

5y trước

Tq sis .. sy serik nk g klinik awl2 . So sy tunggu bln dpn tgok mcm mne. Hrp ad rezekilaa .. serik Dan sakit hdpi kgugurn

Yg lepas mmg confirm gugur ke sis? Sbb biase bila daa pekat gini cm baby da lbih sbulan..bukan bru nk jd...klo sama2 tu yg bru nk jd... Ni da terang ni..

5y trước

Haah gugur ... 24/1/20 ... Lps tu xperiod lg dahh ...