Nk Tahu

Slps gugur bpe lme ye utk boleh mgndung smula

26 Các câu trả lời

saya bulan 1 gugur.. bulan 4 pregnant balik. bergantung pada orang. ada yang lepas gugur pregnant

Sya gugur bulan 1,bulan 3 mengandung balik..alhamdulillah..skrg dah 12 minggu 6 hari

saya bulan 9/10 gugur, bulan 11 pregnant lagi. alhamdullilah ..skg da 6 bulan.

biasa nya 3-6 bulan..sy bulan 11/2019 gugur and sekarang pregnant masuk 6w dh.

Sya prna gugur 2017..2019 baru mngandung smula..rezki tu rahsia Allah swt 😉

Sekurang-kurangnya 3 bulan utk pregnant semula. Ni yg doc sarankan pd sy.

Sy Keguguran thn lps awal bulan 8/2019. Skrg bulan 5/2020 dah 18weeks

Alhamdulillah gugur posa bln lpas 18hb mei prgnnt 16/11 ..6 bulan jg

Sy dulu gynae sarankan 6bulan bg rahim rehat lps tu hamil lg. 😊

Better jarakan 6 bln biar rahim kuat. Xberbuah 2x