berat badan naik

Skrg sy pregnant 25mggu... dr mula pregnant smp last cek up 24mggu total kenaikan berat 13kg... xde mslh hb, xde mslh kencing manis, xde mslh darah tinggi... msa pregnant anak 1st total naik smp bersalin 28kg... dr berat asl 40kg time bersalin 68kg... baby berat 2.67kg x bsr pn, umi yg trlebih berat...???? Now 2nd baby pn nmpk gaya berat akan trus naik n.naik... Ada x pengalaman ibu2 yg mcm ni, xde mslh pape tp berat naik banyak... Makan dh kawal, tp berat tetap naik tiap mggu.. Susah hati umi d buatnya ???? Berat baby last cek up 24mggu 700gm.. Baby nya x bsr pn, umi yg trlebih berat skrg ni ????

1 Trả lời

Wahh sis syukur la xde pape penyakit bg petua sikit sis he he😅

5y trước

Insha'ALLAH..Aamiin Allahumma Aamiin..terima kasih sis atas doanya😍