Berat X Naik. perlu risau or x.

Hye mummy. Sy skrg 21w. Problm bile berat bdan sy x naik seperti yg sepatutnye bila time check up. Nurse kate dlm sbulan patut naik 1-2kg sbulan. Tp berat sy balik2 yg sama. Kalau naik pun. Next check up die turun blk. Tp baby xde ape2 masalah. Pembesaran sume ok. Mkan pun ok je. Cume mng sy suke mkn byk buah je pulam pregnant kali ni. Adekah berat sy dh dipindah kpd bby then x perlu risau? Or sy kene buat ape utk naikkn berat badan seperti yg sepatutnye. Skrg dh kene check up 2mggu skali sbb masalah berat bdan sy yg x naik ni.

1 Trả lời

Berapa berat awak? Saya sampai check up yang ke 22w, cuma naik 1kg je. Takde pulak nurse suruh checkup 2 minggu skali