Kurang Berat Badan

Saya 55kg start dr awal pregnancy.. Gdm on diet jga.. Mslh nya skrg nurse dh bising berat x naik2.. Saya dh cuba mkn mcm biasa.. Lps tu da juga msa nya sya control.. Tp msh maintain berat tu.. Haizzz... Any tips & advised? Desperate sgt dh ni ??

1 Trả lời

truskan makan je. nnti bile baby makin besa insyaallah naik. sy dlu cmtu salu maintain. brp kli ambk darah sbb tkt ad pyakit lain. bile masuk 7bln cmtu trus naik lbh dari yg dktr nak sbb slera mlut mse tu sdp sgt 😂

5y trước

mkn cm biase sis mkn je