Bayi suka meniarap masa tidur

Hi sis, Anak saya berusia 4 bulan 17 hari nak tidur meniarap waktu malam. Tapi baby tak pandai letak muka di sisi and tak boleh rollover (meniarap ke melentang). Bila pusingkan dia balik ke melentang, baby marah dan nangis kuat. Sila comment tips atau advice utk mengatasi masalah saya? #SeriusTanya #bantujawab #bantusharing #firstmom #ingintahu #Sharing_dong_Bund #4bulan #firstbaby

2 Các câu trả lời

bole cover dgn bantal kt tepi. anak saya dulu mcm tuh, saya letak bantal kiri kanan, so tak bole tidur meniarap terus.