Bayi 4 bulan meniarap masa tidur

Hi sis, Anak saya berusia 4 bulan 17 hari nak tidur meniarap waktu malam. Tapi baby tak pandai letak muka di sisi and tak boleh rollover (meniarap ke melentang). Bila pusingkan dia balik ke melentang, baby marah dan nangis kuat. Sila comment tips atau advice utk mengatasi masalah saya? #SeriusTanya #bantujawab #bantusharing #firstmom #ingintahu #Sharing_dong_Bund #4bulan #firstbaby

2 Các câu trả lời

bby sy 4mth dh tidur meniarap tp blh letak muka ke sisi...xblh rollover. cuba ajar bby letak muka kt luar.