Baby 4 bulan tidur meniarap

Anak saya baru 4 bulan 4 hari and dah pandai meniarap tapi kadang2 dia dah pandai terlentang semula. Tapi 2 malam ni, dia suka tidur meniarap. Kadang terjaga 2-3 pagi mesti tgk dia tgh tidur meniarap. Cepat2 pusingkan balik tapi dia marah and dia meniarap sambung tido balik. Risaunyaaa mommy help, boleh ke biarkan dia tidur meniarap? Sebab saya pun tgh tidur so tak sedar dia tukar position melainkan dia nangis. #firstmom #bantusharing

3 Các câu trả lời

awak bole alas dengan bantal kiri kanan supaya dia tak bole meniarap sbb risau juga time kita tgh lena ,dia tidur mcm tuh.

hi sis, I tgh menghadapi masalah ini... apa sis buat utk mengatasi masalah ini?