PERASAAN BILA CHECK UP DENGAN DR.LAKI

Siapa tiap kali scan Dapat doktOr lelaki? Sy dari 9mggu scan smpai skrg 33w,selalu dpt doktor llaki?..prasaan korang mcm mana erk? Ada tak geli?fkir yg negative k? Sy first scan ada rasa risau jugak? tp dr sporting bawa nurse prmpuan skli masa scan .skrg dh tak geli dh..sbb dh biasa. ?

26 Các câu trả lời

Saya dari start pregnant Smpai dlm LR rasa byk doc lelaki berbanding perempuan. Masa bersalin pun sorang je nurse and sorang doctor lelaki yg sambut baby. Pasrah jela yg penting ibu dgn baby selamat.