Upt Negetif tp Scan nampak Kantung

Assalamualaikum semua, sy ingin bertanya.. Skrg sy masih risau, chek upt -v tp 4 week pergi scan doktor sah kn ada kantung baby.. Skrg dh 6 week dh.. Masih menunggu upt +v

14 Các câu trả lời

Mungkin HCG level sis tak tinggi lagi. Tak apa sis, dah nampak kantung tu positif hamil. Sis banyakkan doa & pikir yang baik baik 🤗

kalau dah nampak kantung buat tggu upt test lg..mybe aritu negative sebab masih baru lag..nnt lg 3-4minggu cuba scan semula🤗

5y trước

yup, tgok hormon badan kite jugak..apa2 pon kena sabar n bersangka baik2

Anak sulung dlu cmtu laa. Pdahal dh 5weeks tp test upt -ve. So decide beli upt clear blue digital. Naik positif

Saya cek upt at 4weeks dah nmpak maybe hormon kot?? Just Don't worry 🤗🤗

Same sy sis . Sy 4 weeks 3 hari . Scan nampak kantung je tp cek upt -ve .

Ade gak kes mcm ni.. Da try upt berbeza ke? Nak tepat check je drh..

5y trước

Ikut keputusan doc sis.. Slalu kes upt positif kantung xnmpk lg.. Tp sis terbalik plak..

Normal tu sis...kwn sy smpai kndungan 5bln cek upt -ve...

sy pn mcm ni. mmg nk repeat scan ni. moga ada rzki sy

mcm mne keadaan skrg sis ?? tgh preggy ke ??

Cuba upt lain..mcm cbd ke..mybe lebih accurate..

5y trước

Ooo takpe jgn stress..sabar n tggu dulu...sy dulu..samar kejap ada 2lines kejap takde..scan kantung pun kosong..