Ada ke ibu2 pengalaman macam saya?

Assalamualaikum.. Hai .. Ada tak kes macam sy alami skrg.. sy pregnant dh masuk 35mgu.. Tp bila doktor scan...Baby bru 32mgu ++.. beza 2mgu lbh dri due sbenar.. Berat baby pon bru 1.9kg.. Sy kna repeat scan smgu skli.. Sbb doktor nk tgk perkmbgan baby cmna.. Ada tak ibu2 pengalaman cam sy?? blh share...Tq ye..#firstbaby #seriusnanya

1 Trả lời

tu consider puan slh bg date..kdg2 baby dh ada mse kita period..jgn risau.32mg..1.9kg...ok ag..mkn jge..susu materna jgn skip.rehat byk..jgn stress sgt..cuba kontrol.mcm sy.dh 36w..baby just 1.7kg...sbb genetik.kalau hubby puan dan puan berbadan kecik..puan jgn risau r.macam sy..pakar gtau genetik..next week kalau baby kecik lg.O&G...refer utk indunce awl..risau plasenta xleh support baby dah...

4y trước

Ok sis..Tq ats info