Share pengalaman korang mimpi bukan²

Siapa pernah mimpi bukan² mase awal kehamilan? Masa awal² ritu sye mimpi suami jumpa kawan perempuan dy kat mall . Bual² sampai tggalkan sye kat belakang . Sedih gila . Lepastu kawan lelaki suami syg plk dtg nk usya sye plak hahahahhaha? Korang ada pengalaman tak mimpi bukan² ?

20 Các câu trả lời

Sy masa tu esknya nk kne g checkup, sy mmpi nak kne kncing dlm botol nk bwk g klinik nnti tu kan.. Tp nak kncing tk boleh aim botol, sy letak cermin.. Ttbe je klua kepala budak.. Sy pun teran dgn mudah bby sy klua comel sgt sgt.. Sy bwk bby klua bilik ttbe nmpk arwh ibu tgh tdo, sy kjut dia, dia snyum amik bby sy.. Trus sy terjaga n klam kabut g toilet sbb mmg nk tkencing.. Adeh naseb tk ngompol..

Haahaa...awal2 kehamilan mmg emosi Dan fikiran Tak stabil, jadi banyak mimpi yg pelik2😅🤭🤭...tapi mimpi kan mainan tidur, bangun tdo mmg teringat tapi lps bberapa hari lupa kan dh.Tak ada lh mcm bnd yg viral baru2 ni...dpt jodoh melalui mimpi 🤭🤭🤭🤭..klu mcm tu ramai dh lelaki yg sy kahwin gara2 lelaki pnh muncul dlm mimpi mcm , termasuk suami org kot😅🤣🤣🤣🤣...

sy mimpi kne tinggal.hidup sesorang..keguguran...suami pun tinggal sy...bgn solat subuh sebak2 sorg2...buang air gosok gigi, solat, air mata laju je turun,tp suara x bunyi,diam x ckp ape...suami tny nape sedih2 pg hari ni,salu ade je potpet2...bukak mulut nk brcerita pun sama kuat dgn nangis.. 😂😂

Awal2 pregnant 6-8w mcm tu pernah mimpi nenek kebayan weh. Mimpi dia peluk dr blkg. Pastu terjaga terus rasa mcm takut semacam. Sampai skrg dah tak berani nak tgk citer hantu atau baca kisah2 seram ke apa ke sbb nnti bawa sampai ke mimpi 😩😩 doa kan baby dan saya baik2 je ye. Risau hmm

5y trước

Takde pape tu biasa la tu takut smpai trbawa ke mmpi

Hahahahaha... Sy mimpi laki saya kawin 2 3 pompuan tp die stay dgn saya... Lepas dpt tau saya marah n buat die jeles... Die belasah saya😂... Sedu² saya nangis... Sedar² mimpi.. nasib x penendang dia masa tgh tido😅🤣... Dahsyat betul la mimpi tgh pregnant ni...😬🤣😂

Mmg org mengandung emosi fikiran smua bercelaru fikir bukan² smpai bawak dlm mimpi tu smua mainan setan nk hasut kita... Bnyak kn istigfar zikir baca alquran sibuk kn diri

Hahah mimpi suami dgn perempuan lain tu memang banyak kali dah. Dia malas nak layan bila kita cerita. Semoga tidak laa ada perempuan yg lain. Risauuu 😅

Saya mimpi husband solat jemaah dengan kawan perempuan dia , memang time tu dia tengah solat subuh . Sampai kaki saya menyepak nyepak ke arah dia solat .

Semlm sya mimpi sya pergi checkup lps tu hb sya 1.5 lps tu nurse mrh saya terus kena cucuk 😂 tak tau la kot sya dok pikir nk pi checkup esk 😅

Mimpi suami dgn perempuan lain. Bila bangun ni rasa nak cekik je dia padahal takde apa pun. Bila baca mmg byk perempuan mengandung yg mimpi mcm tu