?

Suami kantoi urut dekat danok kita bagi dia kepercayaan dia buat kita macam ni ? check2 ws dia dgn kawan dia sekali keluar gamba dia dgn perempuan lain ? skg dah 28weeks.. Always mimpi yg suami ada perempuan lain before apa apa jadi sekali pon.. Mommy dah 2 hari nagis teresak esak.. Org lelaki senang je minta maaf semua lepastu suruh lupakan semua.. hati kita ni dia ingat apa emm.. Cuba dah untuk kuat tapi tetap mengalir airmata ?

2 Các câu trả lời

Sbr ea sis..e2 mgkin ujian dri allah utk rumahtangga sis..kita sbgai hambanye hnya prlu brdoa dan troskan brsabr..jgn pkr bnyk sgt sis..nti sis yg stress trok..xelok untuk kesihatan sis k..kuatkn semangat demi anak👌☺

Semoga kuat ya sis.