Mimpi

Andai ibu2 mimpi suami ada perempuan lain , adakah ibu2 akan cerita pada suami ? Pendapat .

17 Các câu trả lời

Ak pnah mimpi laki Ak konvoi bawa pompuan..kantoi dgn ak ...lunyai ak kerjakn pompuan tu...😆😆😆Masa tu ak x tahu ak preg...bangun pgi ak Tanya laki ak..dia ad konvoi bwa pompuan ke....marah laki ak...dia ckp jgn pikir yg bkn2...mimpi tu mainan tdo..😅😅😅...x pasai gaduh laki bini...last2 seminggu pas tu ak g klinik sb gastrik teruk...dokt scan takot ak kna appendix...skli scan jmpa janin plak😆😆😆...almost dah 3 months... alhamdullilah skrg dah bersalin BBY pn dah 3 bln stgh😂😂😂...

4y trước

Rupanya nk kna berkongsi kasih...🤣🤣🤣

Pada pengalaman saya lah Kann..klu mimpi tu berulang2..bt solat tahajud minta petunjuk..Sb kkdng mimpi tu bkn mainan syaitan tp petunjuk..n skrng dah pun tbukti apa yg sy mmpi tu benar dan pernah bsuara pada suami..mgenai hal tsebut

Saye pon mmpi tapi saye kata kat suami kalau nak buat pape saye saran kan masa dah tak de pape dgn saye.. Kalau ade bgtau betol2 sebb saye x tua lagi n cantik lagi🤣🤣🤣🤣.. Saje nk ingat kan die laku lagi

Bukan nak menakutkan tp satu hal jgn tlalu pcy..sy suami slu bgrau mcmtu n xsgka gurauan dia realiti..sgt menyakitkan...dlm pantang semua kebenaran tu tbongkar😥tp kena kuat demi ank2

4y trước

Yaa..dugaan sgt..sy dimadukan msa sy preggy smp dlm pantang baru sy dpt tau kbenrannya...😥

Saya pon mimpi dahh 2 kali. Sampai sedar2 dahh nangis dahh. Trus kol suami cerita. Xsenang duduk dye keja. Semoga tu hnya mainan tido. Aaminn

normal kalau time nengandung ni mimpi bukan bukan dear sebab kita stress fikir hormon pd bdn dah bertukar hehe kalau saya ceritakan jek heiks

saya xcerita... sebab kadang suami dok bergurau... mengiakan. kita pulak nanti yg touching. dah la masa preggy jiwa sensitif.

Cerita...smbil nages² 😆😆😆 Sejak preggy mmg salu mpi en suami curang..kesian dye.. penat nk menafikan

4y trước

Hahahaha kan sis...jenuh dye nk pujuk..dye kate kite yg mimpi dye lak yg kena..br je mlm td mpi..bgun terus pgg tgan dye..konon xnk bg org lain pgg😆

Sy pn pnh mmpi. Tpi sye xcter. Sbb mind set kte yg pkir bkn2. Ble tidur pn trbawak2 lh smp ke dlm mmpi

Kalau sy, sy cerita..mimpi sy bru ni sy mrh kt pompuan tu sy kerat tgn dia.. Puas hati😂..