Share pengalaman korang mimpi bukan²

Siapa pernah mimpi bukan² mase awal kehamilan? Masa awal² ritu sye mimpi suami jumpa kawan perempuan dy kat mall . Bual² sampai tggalkan sye kat belakang . Sedih gila . Lepastu kawan lelaki suami syg plk dtg nk usya sye plak hahahahhaha? Korang ada pengalaman tak mimpi bukan² ?

20 Các câu trả lời

Sy mimpi tertukar kemaluan dgn suami... Hahaha. Yg xleh blah, rasa best plak bila ada tut suami dkt sy. Esok pg citer dkt suami.. Marah dia. 😂😂

Sy pulak mmg jenis susah nk mimpi tapi lps preggy ni kerap mimpi pastu mimpi semua yg ganggu emosi n negatif. Gangguan syaitan biasalaa hehe

Baca doa dan ayat qursi sebelum tido, insyaAllah xmimpi pelik2. Ada masa sy terlupa jugak nak baca, tido trus. Dah mimpi macam macam 😅

5y trước

Hahahaha.. kdg baca doa pon mimpi jgk.. sabo je la... 😂🤣

Saya pun mmpi bukan2 jugak pasal suami..mimpi suami tinggalkan saya...tu pun masa 2nd trimester..3rd trimester xde dah

Awal ngadung ni...mcm2 mimpi pelik2 yg dtg..nk gelak ada..nk sakit hati pun ada..ermm tp layan je lah hahahaha..

Hahaha saya entah ek.. Ade je la pkir suami ade org lain laa. Curang laa.. Tapi benda tu semua mainan tidurr

saya pun mimpi suami ada scandal lain .. esok nya bgn saya x buat bekal dia pg keje.. punya la emosi..

5y trước

Terbawa emosi kn sis 😂

Minggu ne sy kerap mimpi prgnt smpai test upt positif 😅 tp sy tk prgnt pn.. Ntah apa mksudny mimpi tuu..

5y trước

Yeakaa sis? Syukurla klu bgtuu daa Lama ttc ne ank kedua pn da 10thn.. Skg kpla asyik sakit² mcm nk demam tp tk demam.. Bdn rsa pns klu ikut due period ada lg seminggu lebih.. Ntah laa cuaca kali.. Hrp² masin mulut sis.. AMINN

😂😂 selalu sangat mimpi bukan2. Bangun tido istighfar la banyak2. InshaAllah. Takde ape tu.

Semalam saya mimpi tsunami