MIMPI ?

Saya sejak mengandung ni, asyik mimpi Benda yang bukan2. Contoh baby, makhluk ni ? Dan tadi sy Baru mimpi keluar something dari bawah. Ada Sekali tu, kawan suami ajak makan2 n mandi at salah 1 sungai ni. Malam tu, Saya mimpi sungai yang nak pergi esoknya tu, Pada masa yang sama dalam mimpi tu ada budak perempuan bagitau Saya ada Benda tu dekat pintu masuk rumah Saya. Saya tak tau budak tu sapa, tapi budak tu dalam dakapan Saya. Bila Saya check di pintu tu, memang betul ada. Dalam mimpi tu juga Saya baca ayat kursi. Lepas tu sy terjaga, sebab suami gerak bila tengok sy mengigau cakap kuat2. Dia Tanya sebab apa mengigau macam tu? Sy kata nanti sy bgtau. Dok esoknya Saya kata kt suami, tak payah la p Makan2 at situ. Kalau kawan nak p, minta suami tunjuk kan jalan ja. Saya rs itu 1 petunjuk untuk Saya. Dan ada banyak lagi Saya mimpi yang bukan2. PERNAH TAK MUMMY MASA MENGANDUNG MIMPI YANG PELIK2?

2 Các câu trả lời

Sy pn mmpi bkn2.. kbnykn melibat kn bdk kcik@bby dukung or mnyusu.. org tua dlu2 ckp lau mmpi bdk mksd ny de bnde gn kyte or org anta.. tp sy slalu positif je.. org pregnant mmang slalu mmpi buruk.. kdang2 psl suami pn ly msuk mmpi.. bgun2 rse nk mrh kt suami. Tp tngok suami tdo lena kt seblah. Trus istighfar bnyk2.. mmpi mainan syaitan.. inshaallah xde ppe

3y trước

sama lah, sy mula² pregy mmpi org nk ggurkn, nsuk T2 kerap mmpi e hri turut² org tua suruh susukn bby, shri sblm tu mmpi kne kacau/histeria, sy dah la pnh ada sjrh hsteria masa bjng dulu, risau jee

Memang normal sis mimpi bukan2 masa preggy. Jangan banyak berfikir yg bukan2. Banyakkan baca doa dan surah sebelum tido.