Siapa geng

Siapa geng baby bulan 11🥰 IBU2 dah buat persiapan ke tu😍😁#ingintahu

27 Các câu trả lời

Ank first lastyear byk saya buat time hujung2. Beli barang, basuh baju, packing baju nak masuk trimester 3. Time tu pregnant masih active. Ni anak kedua start 4/5 bulan dah buat sikit2 sampai sekarang 7bulan start packing plk. Buat awal sikit2 sebab nanti mengah dah penat asyik nak baring je. Pregnant kalini tak active mcm first, banyak rasa nak baring je 😆