Perut kecil

Nak tnye normal ke perut kecil pregnant 10weeks perut nmpak mcm bloating je #bantujawab #SeriusTanya

18 Các câu trả lời

Normal , ikut badan jugak . Macam saye baru 8 week dah nampak . Mule mule ingat sebab buncit tapi buncit saye jenis meleper and boleh sorok lagi dalam seluar . Sekarang dah 3bulan macam mengandung 4bulan 🤣

2t trước

Sye nmpak bulat n buncit jdi mcm confius ini baby ke atau just bloating😝

normal je.. saya 10 weeks org x tau pon kata pregnant maybe size saya jugak kot yg agak petite 😅 masuk 30 weeks mcm tu baru perut saya besar sikit

2t trước

sama sy sis. kwn² tmpt kje pun xtau kita tgh preg..

normal. hahaha saya 15 week pun orang tak tahu lagi saya pregnant. mungkin badan pendek dan suka baju baggy2.

10 weeks..anak no 3..perut ada boolat sket..x tau nmpak awal kali ini..maybe sebab perut tebal bak org kata

Normal, tapi husband da perasan dulu perut nampak baby bump 😂 14w baru nampak perut pregnant hehe

biasanya 18 - 20 weeks above baru start betul2 nampak. normal je tu awak

perut 10w saya macam buncit biasa, kadang confuse ni baby ke perut buncit sendiri ni 😂

2t trước

kannn die jdi confius sme ada bloating atau baby😂

Perut tak besar atau besar both normal as long as baby sihat 🤗

normal sangat. memang 10w baby tak keluar ke "perut" pun lagi.