Siapa geng

Siapa geng baby bulan 11🥰 IBU2 dah buat persiapan ke tu😍😁#ingintahu

27 Các câu trả lời

saya due 7/11,tp myb doc sruh bersalin awal ,37 weeks sbb twins.saya doakan semoga urusan semua mommy dipermudahkan ye🥰

Dah 70%. Mungkin september nanti last beli barang2. Lepastu nak pack beg. First mom

9mo trước

semoga di permudahkan

sy due 4/11...xbt persiapan apa lg..tgu bln 10 bru nk siapkn smue..tgu suami blk dri kem bru blh bt semua

Sy pon due bulan 11..alhamdulillah semua brg baby dah settle..just nk basuh baju baby n packing je..hehe

8mo trước

InshaAllah awak pon sama tau..

Due 18/11/23 hehe. Almost dah siap semua kelengkapan. Tak sabar nak tunggu baby no 3 keluar 🥰

Due bulan 11/bulan 12 . Baby dah engage awal tapi bag hospital belum prepare lagi hihihi

sy due 5.11 tak shopping apa2 lg... start bulan9 bru nk beli brg bby..

8mo trước

semoga di permudahkan segala urusan

Barang baby belum lagi. Siapkan barang pantang. Dengan cukupkan ilmu bersalin fitrah

9mo trước

semoga di permudahkan

Baju and barang baby settle. Tinggal barang sendiri je tak lengkap lagi

belom buat...bju2 pom pkai y si kakak nye....brg2 pom y kakak nya dlu...

9mo trước

semoga di permudahkan segala urusan