Siapa geng

Siapa geng baby bulan 11🥰 IBU2 dah buat persiapan ke tu😍😁#ingintahu

27 Các câu trả lời

Semua barang baju smua dah beli siap2 dah masa kandungan 4 bulan. Husband trus skaligus beli settle smua masatu lepas tau je gender baby. Tp part membasuh baju baby blum lagi, nnt la 33w baru basuh skali pack. Sbab smua barang baby dah hantar ke sabah sbab akan branak and pantang kat kampung saya🤣 nxt month baru saya naik flight balik sabah.

8mo trước

ooo sa 31 week tu ingat mok balik kk tapi 35 week nanti mok jumpa pakar pulak si sarawak GH mok tinguk sa bulih lahir normal ka inda sebab baru last year January kan cezer🤣🤣