Mabuk loya dan muntah

Siapa dkt sini ptg lps asar akan rsa mcm ni. Sy bru lepas muntah , dh hujung² muntah tu keluar air masam yg pahit dan masam. Sya xtak tahan yang part tu. Gigil satu bdan sy,+ nangis sekali. Mcm mana nak buat ni. Bila nak hilang rasa ni. 😭😭😭😭

5 Các câu trả lời

sy 4 bulan preggy , 4 bulan la hadap pg ptg siang mlm alahan cmtuu 😂 kluar masuk wad sbb hyprem. enjoy jelaa journey walau kdg2 give up 😂

5mo trước

kesian nye wakkk. sama lh sy ,thu xpee . kita yg merasa mcm apa,nk mkn xboleh lapar tu ada . kdng² 1 2 pagi pon lapar lgi.