Mommies dekat TAP boleh relate tak?

Siapa di sini yang anak dia suka bercerita atau suka cakap banyak. Memang seronokkan dengar cerita mereka dan tengok gelagat mereka. Tapi kadang-kadang rasa macam eh panjangnya cerita dia ni... Siapa pernah rasa macamni sila comment! haha

Mommies dekat TAP boleh relate tak?
5 Các câu trả lời

anak sendiri x keluar lagii dlm perut lagi nii. tapi kalau anak buah sye jenis byk sgt ckp. dari bangun pagi sampai nak tido, xberenti cakap nyeee. kdg² ckp sorg pon boleh kalau xde sape nak layan die 😂 tpi yg pelik nyee, bile masuk sekolah ade kawan xnak pulakk die ckp dgn kwn diee. cikgu cakap pon kdg² die xnak layan 😂😅

anak saya umur 3 tahun...start bgun tido sampai la nk tido mlm...dia bercakap xberenti...kecuali dia tido...saya layan ja walaupon penat kdg2😂😂...walaupon cerita yg berulang2 tetap layan sbb dia bercerita dgn penuh semgt...kdg2 nk tergelak tpi hepi pulak sbb xsunyi dgn gelagat depa...nty bila dah besar mesti rindu😊

Hahaha kalau first time of course amazed kalau lepas tu tak tahu la sb belum mengalami 🤣

waktu anak kecik2 dlu mmg dia ckp byk..bila dh besar, nk buka mulut pun pyh..

belum berpengalaman