Bayi 10 bulan suka hantuk kepala kt dinding.

Salam mommies, nk tanya. Anak saya suka hantuk kepala dekat dinding kalau dia dpt berdiri kt depan dinding. Normal ke eh? Risau pulak. Baca artikel, tu tanda tanda autism. Tapi tak selalu laa dia suka hantuk kepala kt dinding.. kadang kadang kalau dia dpt berdiri depan dinding je. Tapi slow aje laa hantuknya. Tapi dia mgm enjoy je mcm suka ke hantuk kepalanya tu. Kita pulak risau tak sakit ke dia. Tapi dia macam suka. Berulang kali dia hantuk. Kalau saya perasan saya terus halang.. mcm mana eh mommiess. #bantukomen

1 Trả lời

klau x letak kt dinding die x g cari kan.sbb klu ank sy jupe ape2 kt kepala die mesti nk tenyeh2 n cube nk hantuk tp die nk bt tu die teragak2..mcm takut sakit n kelip2 kn mate.kdg bb ni die suka nk cube ape y jd.tp klau y Jenis sikit2 nk hentak kepala tanpa rasa sakit n tujuan tu perlu isau