Siapa selalu suami dia kata 'tak apa' dekat anak-anak😆

Haah siapa pernah ada dalam situasi ni eh? 😅 Kadang punyalah warning anak jangan buat itu ini, Eh sekali anak jawab... 😌 😌 😌 😌 😌

Siapa selalu suami dia kata 'tak apa' dekat anak-anak😆
5 Các câu trả lời

Setakat ni belum alami. Cuma part makan lah. Macam2 ayahnya nak suap dekat anak yang baru 1 tahun 4 bulan. Kalau makan segera tu, saya memang cakap tak boleh. Ayahnya kata, anak nak besar dah 🤦🏻‍♀️😅. Terpaksa berceramah dekat ayahnya supaya faham dan tak bagi anak makan makanan segera yg ada msg #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Anak xleh cakap lagi. Tapi setakat ni kalau kita marah anak, ayah ya biarkan je. Kalau anak merajuk kena marah, memang die lari ke ayahnya

😂😂sy🙋‍♀ geram juga bila situasi gitu😂 lps tu dlm hati.. nanti kau nak klu bapa jln 🤣🤣🤣🤣

sy terbalik..ank2 lg tkut kn sy dr bapakny

suami saya mcm tu