bacaan tekanan darah tinggi...

siapa dekat sini masa mengandung bila chekup dekat klinik je bacaan tinggi...bila cek dekat rumah elok je bacaannya.. dan mula start kena makan ubat darah tinggi dan kena jumpa pakar...

7 Các câu trả lời

🙋‍♀️...tp bacaan xpnh lbh 140,tp bwh kdg² 93~95 klu kt umah slalu bwh 120/90.. kt kk je smpai 130++ smpai da bsalin ni blm lg la kne mkn ubat, alhamdulillah..

ada asa nebes ka klu g klinik or hsptl??kdg ada sglintir mmg cmtu bla g klinik or hsptl dia asa nebes...pdhl xda AP pn mmg tba2 sdri jdi...

cuba setiap kali sebelum cek bp, sis minum air kosong byk. sy selalu buat mcm tu better byk.

Saya lps bersalin terus bacaan naik+mkn pil perancang dan skg kena mkn pil darah tinggi 🥲

sme mcm sy.. kdg2 naek smpai 144++.. nurse siap suruh baring lg smpai bcaan jdi normal..

nervous ke

balasan

10mo trước

Pelik aku laki yang main asianparents ni, caring kat isteri or cari menda lain eh kat sini?