Solution untuk tekanan darah

Hi Mommy semua 🥰 Sapa dekat sini mcm sy. Check tekanan darah dekat rumah bacaan elok je. Tpi bila check dekat Farmasi atau klinik mesti bacaan tinggi. Sy belum bukak buku pink baru 8w arini. Jadi sy risau akan sangkut dekat bacaan tekNan darah bila bukak buku pink nnti. Ada solution x mummy2 semua 😍

Solution untuk tekanan darah
1 Trả lời

jgn nervous. kena cukup tido. jgn stress. jgn debor2. relax dulu, tarik nafas lepas. mask boleh bukak sementara amek bp tu.

2y trước

stress x ... cukup rehat ye ahhaha kdg boss surh tidu masa kerja 😂😂 alhamdulillah ckup rehat. Btullah tuh berdebar mungkin ahahha xde bukn apa kita risau masa bukak buku nnti tkot sngkut dekat bacaan tkanan darah tkot suspek drh tinggi tiba2 pahal elok je