Perkembangan Si Manja Anda

Hi Mommies! Haa, jom kongsi perkembangan yang mana si kecil anda sudah boleh lakukan sekarang! Kongsikan di ruangan komen ya!

Perkembangan Si Manja Anda
33 Các câu trả lời

tgh nk meniarap...dh msuk 4 bln.. blum dpt meniarap g.. pastu gatal gusi.. asyik garu telinga n muka pastu main2kan lidah dia kat gusi smpi meleleh air liur.. bg teether x nk plak.. slalu isap tangan dia.. pantang dgr suara mama atau nmpak mama.. senyum sengih pastu kaki tangan menggedik nk suruh kita dukung dia.. klau tinggal dia sorang2 jap g mula la membebel bahasa dia..

6month 16day . dh pndai duduk , merangkak , skrang dia tgah blajar pegang benda tinggi dn brdiri .. mniarap pn 3month . xsngka dia blajar sngt cepat . bby girl 🥰

Dh pndai pegang brg n mainan dh blh genggam tangan bila mama papa sentuh, dh mula main liur meniup biuh...blh buat bunyi ooh aah bila ajak blh pndai senyum pndai jwb

Meniarap menuju ke depan, dah pandai tiru.. tepuk tangan, angkat tangan, geleng2 kepala, goyangkn badan, dan mbebel.. 🥰🥰

Anak saya 1 tahun 6 bulan, semua boleh kecuali bercakap. Masih tak ada perkataan yang jelas cuma bu ba baa uhh ahh 😆

Is learning to crawl and at the same time learning to hold on to something in attempt to stand oh her own.

Dah pandai respond, gelak gelak senyum kepala dah tegaak.. menendang.. Alhamdulillah

Anak sy msuk 6 bulan arini msih belum pandai bergolek n meniarap pn kdg2 jek😅

Meniarap,senyum,balas percakapan, masuk tgn dlm mulut,

Alhamdulillah.. duduk tanpa sokongan..