Jenis Kacang Yang Anda Suka!

Hello semua! Jenis kacang yang mana anda suka makan?🥜Min suka kacang Pistachio tu! Sedap!😋 Anda suka yang mana? Kongsikan dengan kami dan juga pengguna lain pada ruangan komen di bawah!

Jenis Kacang Yang Anda Suka!
482 Các câu trả lời

𝘱𝘪𝘴𝘵𝘢𝘤𝘩𝘪𝘰,𝘨𝘢𝘫𝘶𝘴,𝘬𝘢𝘤𝘢𝘯𝘨 𝘩𝘻𝘦𝘭,𝘣𝘢𝘥𝘢𝘮

Tak suka makan kacang macam tu je, tp kalau ada dalam ice cream, cookies or makanan lain baru makan 😆

Pistahicio.. Tp mahal.. Jd jrg makanla..😂 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Pistachio😋Hubby beli sampai 8tin sekali..all the way from norway🥰

Semua suka...tapi xleh mkn sangat nanti batuk n lelah jadinya...

Kcg tanah sbb senang n murah Pistachio suka tp mahal

pistachio gajus #TAPactiveusers #TAPSupermom

Pistachio dan badam 😘💕 #TAPsupermoms

semua ska🤭😂pemggemar kacang okeyh...

Pistachio dengan gajus... Favourite...😋