Bayi tak pandai merangkak

Hi semuaaa...saya nak tanya...anak korang pandai merangkak berapa bulan??...sebab anak saya dah masuk 8 bulan still xpandai merangkak..tapi pandai berguling n pusing² badan...pernah jgak nampak dia angkt bontot ..tapi bukn kedepan...ke belakang....dah penat dengar mak mertua asyik kondem itu ini...please share n bagi tips untuk anak cpat pandai merangkak#mommybuntu #seriusnanya #firstbaby #1stimemom #bantusharing #jangandibully

Bayi tak pandai merangkak
35 Các câu trả lời

perkembanggan baby lain² ade yg cepat Dan ade yg Lambat, anak Sis merangkak 7bln 11bln Dah berjalan, Sy Jarang dokung baby biarkan je Dia main sendiri Tapi Dlm pantauaun lah, xbiasakan bg naik walker